all the time

I’m sighing deeply as I writing this, thinking of everything I’ve done in the past 3 months.

Everyone in the class dislikes me strongly, that for sure. Hate is a too strong word and I avoid using it. Some are kind enough to come to me and said, “yeah dude, you’re fucked up here everyone’s thinking that you’re a snobby asshole” and by that I think it’s kind of too late to fix this attitude-or that’s what my head said to me… but is it?

Continue reading

shitty

shitty

By  ¶ Posted in Fanfiction ¶ Tagged  ¶ Leave a comment ¶ Edit

I still feeling shitty. Like seriously. And the thought that there’s possibility I got physics remedial make it worse. Why there’s school on saturday anyway, I still don’t get it. 

Should I really care about this? There’s still some bitter feeling left from yesterday fight. Everyone acts like nothing’s wrong , like yesterday is nothing. No apology being said nor received. It’s getting worse. 

I dunno who talk to man, the label “though chick” already implemented on my self. I can’t tell this without people judging me, that “though chick” has limit too. I’m glad that there’s internet though. Yeah heads up to those who made internet and social networking. At least I can write this without looking that ridiculous.

 

 

rage

I’m on rage.

This month is probably the most depressing moment in my 3 years living here. Problems came and go like winds. Winds that can laugh at your misery, that is. Just when I thought this year is probably the best on my 16 years; nah, it’s not. noep. It’s horrible. I’m broke and the paycheck is not coming (yet), I lost my phone, mum’s wrist watch, and a dear plastic bottle. And also almost break my long time glasess.

Continue reading

may is freaking hectic (1/3)

Ohai, back with me again. And i no kid you when i say this month is pretty hectic. or should i say, most hectic month in my life?

yah, jadi memang banyak hal yang terjadi di bulan mei ini. selain hujan, becek, dan gue ga pakai ojek tentunya. gue dapat proyek yg cukup gede dari sekolah aka GIPS, dan juga ada pengumuman dari AFS yg datang tiba-tiba kaya petir di siang bolong– dan setannya pengumuman AFS ini bentrokan dengan sehari sebelum gue berangkat GIPS. Nah loh, bingung kan.

Continue reading

Sos-Prob

Oke. Gue mau curhat. Yang sebenernya agak pointless karena blog ini emang buat curhat sih :v =3 a

Jadi entah kenapa gue sering banget enggak cocok sama temen sekelas. Sebenernya problem ini dimulai pas gue SMP sih. Pas gue masih unyu munyuk di Balikpapan–ngahahaha. Tapi gue masih dapat temen sih. Yang leftover pula. Tapi gapapa yang penting nyambung.

Continue reading

Haloooo

Jadi. Ini bukan pertamakalinya gue buat personal blog. Blog gue sebenernya banyak banget tersebar dimana-mana; ada di tumblr, wordpress, sama blogger juga ada. Tapi hopefully gue bakal tetap stay dan faithful di blog ini.

(Gue berasa sok banget, padahal gue paling parah kalau soal komitmen.)

Ehm, anyway, kenapa nama url blog gue singaberduit? Karena berdasarkan kata eyang google image, nama gue itu artinya singa dan duit pffft ⊙▽⊙

DUIT DUIT

'u'

 

Buat yang ga tau, gue masih 16 tahun dan duduk di bangku keras SMA kelas 10. Gue bukan tante dan belom punya anak (pfft). Member, leader, broducer dari assholery bernama SMP48. Hobi liatin cowok ganteng, baca fanfic (that i really can assure you cannot be labeled as safe), liat cowok ganteng lagi, makan, dan lagi-lagi liat cowok ganteng. Ya, sampai-sampai gue punya radar cowok ganteng HAHAHAHA–stop.

Tapi seriusan deh, mata gue emang suka jelalatan, jadi mohon maaf kalau lagi jalan sama gue dan kebetulan mata gue ga ketemu sama mata lu, soalnya itu gue lagi nyari cowok ganteng nyasar (゜▽゜;) //dor

Udah ah, ntar gue post lagi kapan-kapan.

 

Daaahh~

 

Penuh tanda nista,

Singa.